Esports 01/09/2012

Afellay marxa cedit, Fontàs i Dos Santos es queden

T.p. / M.m.
1 min
Afellay  Marxa cedit al Schalke 04.

BARCELONA.Ibrahim Afellay jugarà una temporada al Schalke 04 alemany. Tal com ja havia anunciat el director general del club de Gelsenkirchen, Horst Heldt, els dos clubs treballaven des de feia dies en aquesta operació, que finalment es tanca amb un contracte de cessió, malgrat que el Schalke 04 s'havia interessat per comprar el jugador internacional holandès. Afellay tenia dues opcions per sortir del Barça. Una era anar a Anglaterra (al Tottenham) i l'altra a Alemanya (Schalke 04). Finalment el jugador holandès s'ha decantat per la segona opció, malgrat que ha volgut deixar oberta la possibilitat de tornar al Barça, on les lesions no l'han ajudat gaire. Un dels principals motius d'Afellay per escollir el Schalke 04 és que el club de la Bundesliga disputa la Champions i l'entrenador Huub Stevens va dirigir el PSV Eindhoven quan Afellay n'era jugador.

La idea del Barça era poder trobar una sortida als jugadors que no tindran minuts aquesta temporada. Si Afellay marxa, Andreu Fontàs i Jonathan dos Santos segueixen, malgrat que tenien ofertes. Tots dos han decidit seguir al Camp Nou, ja que volen guanyar-se amb la seva feina minuts al primer equip.

Fontàs, que havia negociat amb el Màlaga, finalment també va dir que no a una oferta del Saragossa, el club que més interès va mostrar ahir, just abans del tancament del mercat de fitxatges. Jonathan dos Santos, per la seva part, ha vist com el Sevilla li feia propostes durant les últimes setmanes, però sense sort. El mexicà ja havia renunciat als Jocs Olímpics per poder guanyar-se el favor de Tito Vilanova, però el tècnic li ha deixat clar que està destinat a no disposar de minuts.

stats