BARÇA
Esports 28/06/2012

Al fitxatge de Jordi Alba només hi falta la data per ser oficial

Jordi Alba serà jugador del Barça en qüestió d'hores. L'acord és total amb el València per 12 milions d'euros més 3 en variables, que falten definir: per partits jugats o per títols guanyats, com vol el Barça.

Albert Solé
2 min
Jordi Alba en un entrenament amb la selecció espanyola.

BARCELONA.Que Jordi Alba serà jugador del Barça la pròxima temporada ja no ho posa ningú en dubte. Quan els clubs ja admeten públicament que estan negociant és que l'acord és imminent, i aquests últims dies el president del Barça, Sandro Rosell, n'ha parlat obertament. Tot apunta que l'acord es tancarà en els 12 milions fixos més 3 en variables. L'únic que queda per confirmar és com seran les variables, si per partits jugats, com vol el València -més factible-, o per títols guanyats, com vol el Barça. En tot cas, un cop la negociació entre els dos clubs ha arribat a aquest punt, els famosos serrells, l'arribada de Jordi Alba al Barça és qüestió d'hores, i només falta que el Barça i el València es posin d'acord en el millor dia per fer-ho oficial, cosa que segurament anirà en funció del dia que el jugador català torni a Barcelona un cop acabada l'Eurocopa.

Rosell s'imagina la tornada d'Alba

Sandro Rosell està fent els últims dies diversos balanços de la temporada en diferents mitjans de comunicació, i una de les preguntes obligades és l'estat de la negociació amb Jordi Alba. El president blaugrana en va tornar a parlar ahir al matí a Catalunya Ràdio amb Manel Fuentes: "No està lligat, s'està negociant i estem veient si arribem a un acord". I en preguntar-li si hauria estat millor contractar-lo abans de la bona Eurocopa que està fent Alba, va dir: "Quan un jugador té la voluntat de venir al Barça això no hi influeix, i crec que Jordi Alba vol tornar a casa. Em va fer molta il·lusió veure la fotografia en què ell posava de petit la primera pedra de la nova Masia". Quan un president d'un club parla en aquests termes d'un jugador que pretén fitxar és perquè sap perfectament que l'acord no es pot trencar de cap manera.

El Lilla vol Afellay per 7 milions

El Lilla francès podria estar interessat a fitxar Ibrahim Afellay i, segons TV3, estaria disposat a pagar-ne fins a 7 milions d'euros. El davanter holandès ara està de vacances -un cop Holanda ha quedat eliminada de l'Eurocopa- i el Barça no es planteja vendre'l perquè Tito Vilanova ja ha dit que compta amb ell, tot i que el Lilla -que jugarà la prèvia de la Champions- encara no ha presentat cap oferta formal pel jugador al club blaugrana. Afellay va arribar al Barça el novembre del 2010 per només 3 milions d'euros.

stats