BÀSQUET: LLIGA ACB
Esports 21/08/2011

Albert Oliver torna al Fiatc Joventut 12 anys després

àlex Gozalbo
1 min
Víctor Sada tracta d'evitar que Albert Oliver avanci amb la pilota al Palau Blaugrana.

BadalonaDes que Albert Oliver va marxar de Badalona, ja fa 12 anys, la Penya ha guanyat tres títols (una FIBA Eurocup, una Copa del Rei i una ULEB), però ha canviat molt. Ni té tants diners, ni tantes possibilitats de guanyar cam pionats. El base, que va haver de marxar a la recerca de minuts a Lleida i després va passar per Manresa, València i Madrid, ara ha rebut la confiança necessària per tornar al Joventut, que ara està combatent amb imaginació la crisi econòmica.

Oliver farà parella amb Pooh Jeter en una clara aposta de Salva Maldonado per buscar experiència al timó d'un equip jove. Entre els dos jugadors acumulen gairebé 15 temporades a l'ACB, un bagatge necessari per estalviar patiments al grup.

Quan Oliver, que es va formar en les categories inferiors de l'Sferic de Terrassa i el Sant Josep de Badalona, va marxar del club, la Penya tenia un excés de bons jugadors i ell havia de compaginar els entrenaments amb l'equip de la Lliga EBA amb els de l'ACB, on hi havia Raül López i Iván Corrales. Ara la situació és ben diferent i el Fiatc Joventut tan sols té confirmats set jugadors professionals per començar aquest dimecres la pretemporada.

Estrena a Viella

Albert Oliver s'estrenarà el 9 de setembre amb el Fiatc Joventut, que jugarà un partit amistós a Viella contra el Cajasol Banca Cívica de Sevilla. Serà el primer duel de la pretemporada verd-i-negra.

stats