Esports 18/06/2012

Alemanya passa invicta a quarts, on l'espera Grècia

N.g.

La selecció alemanya va demostrar ahir un cop més la seva fiabilitat en aquesta Eurocopa i va superar Dinamarca (1-2), així va passar invicta als quarts de final de la competició europea. Tot i que en tenien prou amb un empat contra els danesos (ja havien guanyat els dos partits previs contra Portugal i Holanda), els homes de Joachim Löw no van cedir i van certificar que són un dels combinats favorits per ser a la final. Ara, als quarts de final, els alemanys es trobaran amb Grècia, segona del Grup A.

Contra Dinamarca, Alemanya va voler anar per feina i va generar ocasions des del principi. Müller va provar sort tot just començar, però va ser Podolski qui va obrir el marcador en el minut 19, després de definir des de dins de l'àrea amb la cama dreta una passada de Müller. Semblava que els alemanys controlaven el partit, però Dinamarca va aconseguir fer l'empat amb una rematada de cap de Krohn Dehli després que Bendter li servís una pilota, també de cap, a la sortida d'un córner (minut 25 de partit).

Res no va canviar després del descans. Els danesos es jugaven el ser o no ser als quarts, però la seva reacció després d'haver aconseguit empatar el partit es va quedar a mitges. Van millorar en defensa, però només van aconseguir dues ocasions de gol clares: una de Jakob Poulsen i una altra de Bendter, i cap dels dos va saber definir davant Manuel Neuer.

Al final, els alemanys van sentenciar el partit amb un gol de Lars Bender, que va culminar un contraatac que va dirigir el madridista Sami Khedira (minut 80).