Esports 28/06/2012

Alemanya juga les semifinals contra Itàlia i contra la història

Jordi Mestre
1 min
Mario Gomez pot tornar a la titularitat avui.

Les seleccions amb més títols d'Europa es tornen a enfrontar. L'Estadi Nacional de Varsòvia serà testimoni aquesta nit (20.45 h, Telecinco) del segon partit de semifinals de l'Eurocopa: Alemanya i Itàlia competiran per una plaça a la cobejada final de Kíev.

Els alemanys arriben al partit amb la seva plantilla al complet després d'haver tingut cinc dies de descans per preparar el matx. Fins i tot Schweinsteiger, que no va poder estar al cent per cent als partits anteriors, s'ha recuperat finalment de les seves molèsties. L'únic dubte que presenta la mannschaft és la davantera que escollirà Löw: el bon rendiment del trio Reus-Klose-Schürrle davant Grècia podria relegar a la banqueta els teòrics titulars Müller, Mario Gómez i Podolski.

En canvi, Itàlia presenta més dubtes. La lesió de dos pilars de l'equip, De Rossi i Chiellini, podria deixar-los fora del duel. El seleccionador, Cesare Prandelli, no obstant, podrà aprofitar-se del gran moment de forma de Pirlo, el líder i el cervell de l'equip italià, per fer front als alemanys. Prandelli mantindrà una formació amb quatre migcampistes en rombe al mig del camp per contrarestar la mobilitat dels teutons i intentar mantenir una imbatibilitat històrica: Itàlia no ha perdut mai contra Alemanya en un partit de competició oficial.

stats