LESIONATS
Esports 03/09/2012

Alves no fa net de les molèsties al bíceps femoral

D.r.j.
1 min
Alves no fa net  de les molèsties  al bíceps femoral

BARCELONADani Alves va sortir ahir en l'onze inicial del Barça, però va haver de ser substituït al descans. El jugador brasiler va tornar a patir molèsties al bíceps femoral de la cama esquerra i no va poder completar tot el partit. Són les mateixes molèsties que ja li havien impedit jugar al Santiago Bernabéu dimecres passat.

En aquella ocasió el lateral dret brasiler no es va trobar còmode durant l'escalfament i finalment va ser Jordi Alba qui va jugar el partit, que va acabar amb derrota per 2-1. Ahir, per cert, també va ser Jordi Alba qui el va substituir i va fer que Adriano canviés de banda, tal com va passar a Madrid.

Alves no va ser l'únic que no va poder jugar. El capità, Carles Puyol, va ser descartat abans del partit per culpa d'unes molèsties a les cervicals que deriven del cop que va rebre el jugador lleidatà al pòmul la setmana passada a Pamplona, contra l'Osasuna.

Això va fer que els metges recomanessin a Tito Vilanova que no el fes jugar, perquè era preferible que el central català descansés per acabar de recuperar-se totalment de la lesió.

stats