BARÇA
Esports 27/02/2012

Andrés Iniesta doblarà un personatge a la pel·lícula ‘¡Piratas!’

El film, de l'estudi britànic Aardman, arriba als cinemes espanyols el 29 de juny

Ara
1 min

BarcelonaAndrés Iniesta ha sigut l'escollit per doblar un dels personatges de la pel·lícula d'animació '¡Piratas!', que s'estrena a Espanya el 29 de juny. Aquesta producció, la més cara en els 35 anys de vida de l'estudi britànic Aardam, compta en la versió original amb les veus de Hugh Grant, Martin Freeman o Salma Hayek.

El futbolista blaugrana, que va ser pare l'abril passat, està molt emocionat amb la possibilitat que la seva filla el pugui "reconèixer" en una pel·lícula de dibuixos, segons el comunicat de la distribuïdora, Sony Pictures España. El centrecampista del Barça dobla el pirata Albino, un personatge "tímid i lleial" que farà tot el possible perquè el seu capità compleixi el seu gran somni: guanyar el premi del Pirata de l'Any.

'¡Piratas!' és l'última producció de l'estudi britànic Aardman, responsable de títols com 'Chicken run: rebelión en la granja' o la sèrie d'aventures de Wallace i Gromit. Aardman ha sigut nominada als premis Oscars en nou ocasions i ha guanyat quatre estatuetes.

stats