Esports 04/08/2012

Àngel Mullera cau i queda eliminat en 3.000 metres obstacles

àlex Gozalbo
1 min
Àngel Mullera després dels 3.000 metres obstacles.

Àngel Mullera va quedar eliminat ahir a les sèries dels 3.000 metres obstacles. L'atleta català, que fins dijous al vespre no va tenir la confirmació que podria competir a Londres perquè el Comitè Olímpic Espanyol (COE) i el Consell d'Esports (CSD) l'acusaven de conducta inapropiada i de ser sospitós de dopatge, no va tenir sort i es va quedar sense opcions de classificar-se com a conseqüència d'una caiguda.

Alberto Paulo el va fer caure i el de Lloret de Mar ja no va tenir temps ni forces per remuntar. "No anava malament. Sabia que no podia liderar la cursa, però anava tancant el grup capdavanter. Estava bé, però el portuguès m'ha tirat a terra", va explicar Àngel Mullera, que va completar la prova en un temps 20 segons superior (8:38.07) a la seva marca de fa un mes (8:17.98).

"Porto dues setmanes sense sort. Sabia que era difícil ser aquí després de no poder entrenar-me bé, he fet el que he pogut. Sap greu, perquè aquest any creia que seria el meu i m'ha passat de tot. Si tens sentiments, una situació com la que he viscut t'ha d'afectar, per molt fred que siguis. T'afecta moltíssim. Arribava bé, fresc, però aquestes dues setmanes han estat infernals", va reconèixer Àngel Mullera, que com va explicar ahir a l'ARA volia dedicar la classificació al seu pare, mort justament fa 10 anys: "Mentre corria tan sols pensava en ell, però no vaig tenir sort", va dir.

Pistorius debuta avui

Oscar Pistorius, l'atleta sud-africà que corre amb dues pròtesis de fibra de carboni perquè de ben petit li van amputar les cames, comença aquest matí la seva participació als Jocs Olímpics de Londres. Blade Runner debutarà (11.35 hores) competint pel carril 6 en la primera sèrie dels 400 metres.

stats