Esports 06/07/2012

Ante Tomic, el primer reforç del Barça Regal per a la pròxima temporada

D.r.j./à.g.
1 min
El pivot Ante Tomic durant  un partit contra el Barça Regal  de Boniface Ndong.

BARCELONA.El Barça Regal va fer oficial ahir el fitxatge per a tres temporades, i una d'opcional, del pivot croat Ante Tomic. El jugador, de 25 anys i 217 centímetres, prové del Reial Madrid, on ha jugat les tres últimes temporades, i serà la nova referència interior del Barça Regal, que s'ha endut un jugador que ja no volia Pablo Laso de cara a la pròxima temporada. Tomic i Velickovic han estat els dos jugadors que el club blanc no ha retingut aquesta temporada.

Tomic, que la temporada passada va tenir unes mitjanes de 8,9 punts i 4,8 rebots per partit a la Lliga Endesa i de 9,1 punts i 4,5 rebots a l'Eurolliga, és un pivot amb molt talent ofensiu, bon joc de peus, però li falta defensa, sobretot en el cos a cos amb els rivals, a pesar de la seva alçada.

El primer moviment de Joan Creus, el secretari tècnic del club blaugrana, aquest estiu es va produir dimecres, quan el club va confirmar la baixa de Kosta Perovic. Ahir, amb el fitxatge de Tomic es va obrir el mercat pel que fa a incorporacions. Mentre espera que Erazem Lorbek i Fran Vázquez responguin a les ofertes de renovació, el Barça Regal estudia ara les incorporacions de Nathan Jawai (2,07) i Kaloyan Ivanov (2,05).

stats