SELECCIONS
Esports 08/09/2012

L'Argentina derrota el Paraguai amb un preciós gol de falta de Leo Messi

L'equip d'Alejandro Sabella ha superat els paraguaians per 3-1 i lidera el grup de classificació al Mundial

T.p.
Messi, en acció amb l'Argentina contra el Paraguai

BarcelonaL'Argentina, sense el sancionat Mascherano, ha començat fort marcant ja als dos minuts de joc gràcies a un gol de Di Maria, amb un xut que ha tocat a l'esquena de Lavezzi abans d'entrar. El Paraguai ha reaccionat ocupant bona part del camp, però sense crear perill. Així, ha empatat gràcies a un regal local: una centrada sense perill l'ha tocat de forma incomprensible Braña amb el braç. Fabbro, paraguaià nascut a Buenos Aires, ha empatat des de el punt de penal (1-1).

Amb l'empat, Argentina s'ha fet forta de nou i després d'un atac una mica desordenat Higuaín ha fet el 2-1 abans del descans. A la segona part Messi, qui ja havia brillat a la primera part, ha sortit encara més endollat, enviant una segona pilota al pal. Poc després, el blaugrana ha demostrat que darrerament ha trobat el camí del gol amb llançaments de falta superant Justo Villar amb un xut preciós que ha significat el 3-1. Amb aquest triomf, els argentins lideren el grup de classificació al Mundial del 2014 per davant de Xile i l'Equador.

Messi, amb el braçalet de capità, ha marcat un gol, ha enviat dues pilotes al pal i ha rebut un munt de faltes, forçant dues targetes grogues.

Argentina: Romero, Campagnaro, Fernández, Garay, Rojo, Braña (Biglia, 86'), Gago, Di Maria (Guiñazú, 79'), Lavezzi (Palacio, 64'), Messi i Higuaín.

Paraguai: Villar, Piris, Alcaraz, Da Silva, Ortiz, Riveros, Cáceres, Ayala, Estigarribia (Benitez, 73'), Fabbro (Cardozo, 58') i Santa Cruz (Valdez, 58')

Gols: 1-0 Di Maria (3'), 1-1 Fabbro de penal (20'), 2-1 Higuaín (30'), 3-1 Messi (65')

Àrbitre: Seneme Wilson (Brasil). T.G.. Piris, Cáceres, Ortiz, Valdez i Palacio.

Mundial 2014:

Colòmbia 4-0 Uruguai

Equador 1-0 Bolívia

Argentina 3-1 Paraguai

Perú 2-1 Veneçuela

Classificació: Xile i Ecuador 12 punts, Uruguai 11 punts, Argentina i Colòmbia 10 punts, Veneçula 8 punts, Perú 6 punts i Bolívia i Paraguai 4 punts.