BÀSQUET : LLIGA ACB
Esports 24/04/2011

Assignia Manresa o el triomf de l'aparent normalitat

àlex Gozalbo
2 min
Jordi Grimau supera Juanjo Triguero en el partit contra el Cajasol de la primera volta.

Ta n sols hi ha dues maneres de fer les coses: bé o malament. Quan es parla de bàsquet, al Bages fa anys que aposten per la primera opció. L'Assignia Manresa, un equip que amb aparent normalitat ha transformat l'excepció en quotidianitat, pot certificar aquest migdia (12.30 hores, Esport 3) la permanència a la Lliga ACB. Per fer-ho avui necessita superar el Cajasol i esperar una derrota del CB Granada. Si no, encara tindrà tres jornades més per concretar la continuïtat a la competició.

"Que la gent parli de miracle no ens molesta, però és evident que quan hi ha bons resultats durant tants anys seguits no és una casualitat sinó que és el resultat d'haver fet la feina ben feta. Nosaltres no tenim el pressupost d'altres equips, però ara podem recollir els fruits d'un bon treball", explica Jordi Grimau, jugador de l'Assignia Manresa.

"Hem preparat el partit com la resta, però som conscients que pot tenir una transcendència més gran perquè pot significar la permanència", assegura a l'ARA Jordi Grimau, que està realitzant una temporada molt completa: "Estic content perquè crec que he donat un pas endavant quan l'equip ho ha necessitat".

"Filosofia molt clara"

Resumir la clau de l'èxit del club de Manresa no és senzill, però Jordi Grimau intenta resumir-ho: "Aquí hi ha una filosofia molt clara, i a l'hora de fitxar es busquen jugadors que s'adaptin a aquesta filosofia . La part personal també es mira molt i això ajuda a treballar millor. Són petits detalls que sumen".

"El nivell de la competició ha pujat i la diferència amb els de dalt és més gran. Per això sumar victòries és cada vegada més complicat", explica Jordi Grimau. "En algunes fases de la temporada hem tingut una sensació estranya, de sumar poques victòries, però sempre hem estats conscients de la nostra realitat", explica Grimau.

stats