Mini Crònica
Esports 20/01/2011

Atlètic-Madrid

2 min
Florentino, Espanyola

El darrer equip que jugarà les semifinals serà de Madrid. L'Atlètic i el Reial es veuen les cares avui al Vicente Calderón (22.00 h, Canal+) amb els locals intentant aixecar el 3-1 advers del partit d'anada sense el lesionat Agüero.

P erò les hores prèvies al derbi han estat marcades pels rumors que parlen del desig de José Mourinho de deixar el club blanc el proper estiu. Segons van informar ahir diferents mitjans estatals, el tècnic portuguès ha comentat amb persones del seu entorn que deixarà el club a finals de temporada.

M ourinho no té una bona relació amb el director general, Jorge Valdano, i ha vist com a hores d'ara encara no li han fitxat el davanter que ha demanat. Mourinho estaria pressionant el president Florentino Pérez amb aquests rumors, forçant-lo perquè li doni el que demana. En cas contrari, podria marxar a finals d'aquesta mateixa temporada.

E l tècnic portuguès estaria comentant a diverses persones que el club blanc no té l'estructura necessària. A més, el que va ser tècnic de l'Inter creu que no tothom rema en la mateixa direcció. La roda de premsa de Mourinho, de fet, va ser molt tensa.

L a directiva del Madrid no s'ha pronunciat sobre aquests rumors, però sí que ha fet públic un comunicat en què defensa Mourinho. El tècnic ha vist com el Comitè d'Àrbitres demana que sigui sancionat per haver afirmat que no volia ser xiulat mai més per Pérez Lasa.

E l comunicat del Madrid afirma que des de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) es predisposa els àrbitres contra José Mourinho, utilitzant com a excusa un text que es va poder veure al portal de la Federació en què s'afirmava que Turienzo Álvarez arbitrarà avui el derbi "sota l'atenta mirada de Mourinho". Directius de la RFEF van afirmar ahir que aquest text va ser escrit per un becari i no respon a una opinió generalitzada dins de la Federació.

E l comitè de competició de la Federació ha obert un expedient al tècnic portuguès per les seves declaracions contra els àrbitres, i en els propers dies podria ser sancionat.

stats