COPA DEL REI
Esports 18/02/2012

L'Atlètic Barceloneta i el Sabadell jugaran la final de la Copa de waterpolo

El Mataró no ha estat rival per a l'Atlètic Barcelona (10-5), mentre el Sabadell ha superat el Terrassa (10-6) gràcies a la bona actuació del porter Aguilar

BarcelonaL'Atlètic Barceloneta i el CN Sabadell es veuran les cares aquest diumenge a la final de la Copa del Rei de waterpolo (11.00 hores). Els dos conjunts han arribat a l'últim partit de la competició després de superar el Mataró i el Terrassa respectivament. És la sisena vegada consecutiva que els barcelonins arriben a la final del torneig.

L'Atlètic Barceloneta, campió sis cops en les darreres vuit edicions de la Copa del Rei, jugarà la final a la píscina del Sant Andreu després de passar per sobre del CN Mataró (10-5). L'equip marinera va deixar enllestida la semifinals abans del descans, quan ja manava per 5-1.

Els dos darrers quarts van ser més igualats, en part gràcies als quatre gols del jugador del Mataró Arpad Babay, però els homes de Santi Fernández mai van donar opcions als maresmencs. L'equip de Santi Fernández, líder també a la Divisió d'honor, s'havia desfet als quarts de final del CN Barcelona, el seu botxí en la final de la darrera temporada.

A la segona semifinal, molt més igualada, el Sabadell s'ha acabat imposant al Terrassa (10-6) gràcies, en part, a l'actuació del porter Iñaki Aguilar, qui en l'últim quart del partit ha estat clau per a la victòria sabadellenca en el derbi vallesà.

Ha estat el partit més disputat i emocionant dels que s'ha vist fins ara a la piscina de Sant Andreu. Amb aquesta victòria el Sabadell de Gabi Hernández ha aconseguit un bitllet per la final d'una competició que no guanya des del 2005.