RECULL DE PORTADES
Esports 15/05/2012

Les "primeres decisions" de Tito Vilanova, a la portada del diari 'Sport'

El diari destaca la negociació del seu contracte, els fitxatges i traspassos en la plantilla de l'equip, la presentació al juny dels seus col·laboradors i el disseny de joc que vol establir

Ara
1 min
Sport, 15 de maig del 2012

BarcelonaLa Lliga s'ha acabat, i ara les pàgines esportives s'omplen de projectes i perspectives de futur per a la pròxima temporada. 'Sport' dedica la portada d'aquest dimarts a les "primeres decisions" de Tito Vilanova i destaca, en primera instància, la negociació del seu contracte. Segons el diari, el nou entrenador del Barça fitxarà per dos anys i millorarà la fitxa que té ara. El rotatiu també assenyala els fitxatges i traspassos en la plantilla de l'equip, la presentació al juny dels seus col·laboradors i el disseny de joc que vol establir Vilanova.

'El 9 esportiu' dedica la portada a Leo Messi i els seus registres golejadors, i titula: "Amb el gol a l'ADN".

'Mundo Deportivo' també se centra en el crac argentí i, fent un paral·lelisme amb el personatge de ficció James Bond, titula: "0072", els gols oficials que ha fet Messi aquesta temporada.

La premsa de Madrid dedica les primeres pàgines a l'ofrena de l'equip blanc del títol de Lliga a les institucions madrilenyes.

stats