LIGA ADELANTE
Esports 22/11/2014

El Barça B demostra la seva pegada i la seva innocència en la festa del gol a El Toralín (4-4)

Els blaugranes han desaprofitat un 2 a 4, i a l'últim minut Ortolá ha evitat el gol de la victòria local

A.l.
Dongou perd la pilota davant de dos jugadors locals / @SDP_1922

BarcelonaPartit boig a El Toralín, que ha tornat a demostrar la innocència del Barça B d'Eusebio Sacristán, que no ha sabut temperar el partit quan tenia un clar avantatge en el marcador, amb 1 a 3 i 2 a 4, i ha acabat empatant a quatre contra la Ponferradina. El filial blaugrana és un equip amb una gran capacitat ofensiva, però amb moltes deficiències defensives, mostrant-se durant gran part del segon període com un conjunt partit i gens rocós. Tot i això, el Barça B ha tret un empat del difícil camp de la Ponferradina, un bloc que conviu a la part alta de la classificació.

L'equip local s'ha avançat al marcador gràcies a un remat de cap en la sortida d'un córner d'Alberto Aguilar, que ha creuat la pilota al pal llarg superant Adrián Ortolá. La resposta visitant, fulgurant. El Barça B ha penalitzat al màxim els errors locals, gràcies a la velocitat i força de Sandro i Adama, i la qualitat de Halilovic. Sandro Ramírez ha equilibrat el marcador gràcies a un gran dríbling i un fort xut creuat que ha superat Prieto. Cinc minuts més tard, al 28, Adama ha demostrat la seva potència, aguantant l'envestida d'un rival, superant un defensa en l'un contra un i batent el porter local per segona vegada. Tot i l'avís de Pablo Infante amb un fort xut amb cama esquerra que ha aturat Ortolá, ha estat el Barça B qui ha tornat a colpejar, amb el que semblava que era la sentència. A l'últim minut del primer període, Halilovic ha superat un rival amb classe i ha col·locat un precís xut a l'esquadra de Prieto. Ha estat el primer gol del croat amb la samarreta blaugrana.

El segon temps ha començat amb el Barça B controlant el partit, sense excessius problemes, fins que ha arribat un tram de sis minuts bojos. Al 73, Acorán ha retallat distàncies, amb un xut per baix després de dos retalls. Dos minuts més tard, Ramírez es marcava en pròpia porteria, el que significava el 2 a 4. Tot i això, en només 4 minuts més, entre el 77 i el 80, Yuri ha superat en dues ocasions Ortolá, per situar el definitiu empat a 4, en un partit brillant per a l'espectador.

El duel però, encara ha tingut moments de màxima tensió. Sobretot a la porteria visitant. El Barça B s'ha partit, sense mig del camp per contenir l'ímpetu dels jugadors de la Ponferradina. Pablo Infante i Yuri l'han tornat a tenir en una jugada on la defensa blaugrana ha fet aigües, i després d'un avís de Dongou, Yuri ha tornat a sembrar el terror. Primer li han anul·lat un gol per fora de joc, ben marcat per l'assistent, i a l'últim minut, al 92, Ortolá ha salvat un un contra un que hagués suposat l'ha desfeta dels jugadors d'Eusebio a El Toralín.