PEPU HERNÁNDEZ VA SER EXPULSAT AL DESCANS
Esports 24/01/2011

Badalona passa de l'excel·lència a la histèria

à.g.
Pepu Hernández discuteix amb Juan Carlos Arteaga.

Badalona.Indignat amb l'actuació arbitral, que va penalitzar els jugadors del DKV Joventut amb tres faltes antiesportives i el seu entrenador, Pepu Hernández, amb dues de tècniques, que van provocar la seva expulsió al descans, l'afició del Palau Olímpic va esclatar ahir en la derrota del seu equip contra el Cajasol (59-79). Algú fins i tot va perdre els nervis i va llençar una cadira al bell mig de la pista.

Fins al descans, el DKV Joventut va enamorar tothom, fent un joc àgil per sobreposar-se a la baixa per lesió de Carl English, el seu millor anotador. Passades atrevides i una tàctica farcida de sorpreses per a un rival que va haver d'atacar fins a tres defenses diferents; una d'individual, una de parell i una d'imparell amb Hosley com a jugador més avançat.

L'expulsió de Pepu Hernández al descans, però, ho va canviar tot. "El partit va ser molt desagradable. Vaig demanar disculpes als jugadors i als aficionats pels quatre tirs lliures amb els quals va començar el tercer quart -explica el tècnic del DKV Joventut, que no dóna pistes de la seva desqualificació-. No vull fer cap comentari sobre els àrbitres, ni a favor ni en contra. Prefereixo no explicar el que va passar al descans".

L'Assignia Manresa, sense sort

L'Assignia Manresa no va poder superar el Bizkaia Bilbao Basket (74-60) al Bilbao Arena tot i el bon partit de Jordi Grimau, que va sumar 20 punts. El conjunt que entrena Jaume Ponsarnau no va aconseguir, doncs, començar la segona volta amb una victòria i es queda amb sis triomfs, els mateixos que el Meridiano Alacant, que va donar la sorpresa i va esborrar de la pista el Caja Laboral (88-68), i un més que el Menorca Bàsquet.