HOQUEI PATINS - EUROLLIGA
Esports 16/03/2012

El Barça goleja el Viareggio i jugarà la final a vuit de l'Eurolliga (8-3)

Després de guanyar la Copa del Rei, els homes de Gabi Cairo han superat els italians del Viareggio i ja saben que jugaran per la fase final de la principal competició continental

Marc Torra celebrant un gol

BarcelonaEls blaugrana encara hauran d'esperar per saber si es classifiquen com a primers o segons de grup, doncs el Candelaria encara té opcions d'atrapar-los. Els portuguesos juguen avui a la pista del Noia, ja eliminat.

El Barça va sortir a la pista amb un cinc inicial format per Fernàndez, Mia Ordeig, Panadero, Reinaldo i Marc Torra, posant-se per davant en el marcador gràcies a un gol de Panadero als 8 minuts. Emanuel Garcia va empatar pels toscans, però el capità Beto Borregan va fer ràpidament el 2-1. El Viareggio, rival directe, va tornar el cop amb un gol del veterà Bertolucci (2-2, 20'), empat amb el que es va arribar al descans.

A la segon part el Barça va trencar el partit amb dos gols ràpids de Panadero i un altre de Mia Ordeig (5-2, 32'). El gol de Motaran als 41 minuts va fer pujar el 5-3 al marcador, però el jove Marc Julià, Marc Torra i de nou Mia Ordeig van sentenciar amb amb tres gols que situaven el 8-3 en el minut 46. El resultat definitiu.

El Reus, al grup B, ja està classificat, i juga aquest cap de setmana amb el Cronemberg lluitant per ser primer de grup. Al grup D, el Vic rep el Lodi (19.00 h.) amb l'obligació de guanyar. Els osonencs sumen 7 punts, tants com el Benfica portuguès, per darrera dels italians del Lodi, que sumen 9 punts. Els dos primers classificats seran a la final a vuit.