Esports 29/03/2017

El Barça Lassa atura l'Inter Movistar al Palau Blaugrana (6-3)

Dyego ha marcat quatre gols de l'equip blaugrana

El Barça de futbol sala ha derrotat l'Inter Movistar

BarcelonaEl Barça Lassa ha tallat la ratxa de 14 victòries consecutives del líder de la LNFS, l'Inter Movistar, en derrotar-lo per 6-3 al Palau Blaugrana. El Barça es situa a dos punts dels madrilenys a manca de quatre jornades pel final de la fase regular. Malgrat les lesions de Lozano, Bateria, Aicardo, Romulo i Sedano, l'equip d'Andreu Plaza ha jugat un gran partit.

Ortiz ha fet el 0-1, però el Barça ha reaccionat amb l'empat de Dyego. Ferrao, malgrat lesionar-se a la primera part, ha jugat a la segona fent el 2-1. Dyego ha fet el 3-1, Ferrao el quart i el mateix Dyego, el 5-1. Ricardinho ha retallat distàncies després d'un temps morts, però l'Inter, amb porter-jugador, ha vist com Dyego feia el 6-2, amb el seu quart gol de la nit. Umberto ha fet el 6-3 definitiu.