Esports 16/06/2016

El Barça Lassa tira d'èpica per forçar un quart partit contra l'Inter Movistar (6-4)

Els blaugranes han capgirat un 1-3 al descans amb una sensacional segona part

R.r.

BarcelonaLa lliga de futbol sala necessitarà d'un quart partit per conèixer al seu guanyador. En un partit boig amb una part per cada equip, el Barça Lassa ha salvat el primer 'match ball' amb un triomf patit i treballat que serveix per forçar un altre duel, també al Palau Blaugrana. I això que ho tenia tot de cara l'Inter Movistar per aixecar el títol en el tercer partit, ja que guanyava al descans 1-3 contra un Barça que semblava moralment tocat després de les derrotes en els dos primers partits (6-2 i 5-3).

En el primer temps, els blaugranes han intentat portar d'inici el pes del partit, però la balança s'ha anat decantant poc a poc per l'Inter, molt més efectiu en atac. Pola ha aprofitat un rebot del pal per obrir el marcador, però el Barça, molt ficat en el partit en els minuts inicials, ha igualat només nou segons després gràcies a un xut potent amb l'esquerra de Dyego.

Amb l'1-1, Sedano ha passat a ser el gran protagonista blaugrana. Ha frenat diverses clares ocasions de Ricardinho, però no ha pogut evitar el segon, obra del brasiler després d'una gran jugada individual del mateix. Abans del descans, l'Inter ha firmat el tercer i encara en podria haver fet un quart. El Barça, sempre a remolc, ha pagat car el nerviosisme i les presses fruit del marcador.

Amb l'1-3, el mateix resultat que acumulava el Barça al descans en el segon partit, el títol semblava molt difícil per un Barça obligat a canviar radicalment per obrar una autèntica gesta. A la represa, Lozano ha escurçat distàncies, amb un gol que tornava a ficar al Barça dins del partit. La gesta semblava possible quan Dyego ha aconseguit l'empat. L'Inter, però, s'ha refet ràpid, i no ha deixat al Barça entusiasmar-se ja que ha trobat el 3-4 que tornava a posar en desavantatge als blaugranes.

El Barça ha seguit sense tirar la tovallola abans d'hora, i en una màgica segona part, han aconseguit donar la volta al marcador. Novament Lozano i Dyego han estat els autors dels últims gols providencials, que han permès aconseguir capgirar el desavantatge amb tres dianes gols en un tram final que ha fregat l'èpica.