FUTBOL SALA
Esports 26/06/2016

El Barça Lassa empata amb el Carlos Barbosa (3-3) i queda primer de grup a la Copa Intercontinental

L'equip brasiler gairebé dóna un ensurt als catalans a la segona part

Ferran Rigat
Wilde, Dyego, Saad i Sergio Lozano celebren un gol

BarcelonaEl Barça Lassa de futbol sala ha vist com el Carlos Barbosa li ha empatat l'últim partit de la fase de grups de la Copa Intercontinental (3-3), però malgrat tot el Barça passa com a primer de grup a les semifinals de la Copa Internacional de futbol sala.

A la primera part els homes de Marc Carmona han arribat amb més facilitat a la porteria dels brasilers. També han superat el Carlos Barbosa en xuts a porteria però només Wilde ha superat el porter Deividi. A la sortida d'un córner el pivot carioca s'ha imposat al defensa al minut 17. El Carlos Barbosa no ha estat al millor nivell i el tècnic dels brasilers ha demanat un temps mort per intentar solucionar la situació. Però al final del primer temps el partit s'ha encarat per als blaugranes. Primer Sergio Lozano, que mentre els rivals es queixaven per una possible falta ha acabat ell mateix la contra, i després Wilde, una vegada més, que ha aprofitat una jugada assajada.

A la represa el Barça ha pogut fer el quart, però Ferrao ha perdonat i el Carlos Barbosa ha aconseguit marcar quan Rafael dos Santos s'ha plantat davant del porter Cristian i no ha perdonat. El gol ha donat ales als brasilers. Una altra vegada el pivot Rafa ha superat Cristian després d'una bona combinació de l'equip brasiler.

Els blaugranes no han aprofitat la superioritat numèrica de dos minuts. Els jugadors de Carmona han baixat la intensitat i el Carlos Barbosa ha marcat amb una jugada de fantasia brasilera. En una falta indirecta a Grillo li han deixat la pilota de taló enganyant tota la defensa, i el tanca ha fet l'empat definitiu.