HOQUEI PATINS
Esports 30/01/2012

El Barça visita el Liceo amb el repte de guanyar i sentenciar la Lliga

1 min

L'OK Lliga pot quedar aquest vespre (21 hores, Teledeporte i Esport 3) gairebé sentenciada. El Barça, líder de la competició amb 31 punts, visita Riazor per enfrontar-se amb el Coinasa Liceo, segon classificat, amb 24 punts. En cas d'aconseguir el triomf en terres gallegues, els de Gaby Cairo disposarien d'un avantatge de deu punts sobre el Liceo i el Noia, i tindrien a tocar la Lliga, tot i que encara quedi tota la segona volta per disputar-se.

El Barça, però, no sap si podrà comptar amb dos dels seus homes més importants en l'atac. Té els dubtes d'última hora de Marc Torra i Pablo Álvarez, tocats, i no serà fins a l'entrenament matinal al mateix Riazor quan Gaby Cairo sabrà si poden disputar el partit. El torderenc Torra, amb una lesió muscular, és qui té més complicat jugar dels dos.

El repte del Barça és complicat, però sap que en una setmana pot gairebé adjudicar-se l'OK Lliga o posar el liderat en dubte, ja que la setmana vinent els blaugranes reben el Noia Freixenet al Palau Blaugrana i podrien tornar a perdre punts.

stats