Publicitat
Publicitat

BÀSQUET - LLIGA ENDESA

Barça i Madrid, preocupats per l'arbitratge

Quan aquest dimecres comenci la final de la Lliga Endesa de bàsquet, els aficionats centraran l'atenció en els 10 jugadors amb què el Barça Regal i el Reial Madrid iniciaran el partit. Els dos clubs, en canvi, fixaran la seva mirada als tres àrbitres que dirigiran el partit.

El Barça Regal i el Reial Madrid porten tota la temporada obsessionats amb l'arbitratge i les designacions d'Alberto García Chápuli, Mateo Ramos i Paco Monjas, les tres persones que coordinen aquest estament. Els dos clubs han intentat pressionar l'ACB per evitar-se els col·legiats que consideren més adversos als seus interessos.

El Barça Regal, que encara recorda el criteri arbitral amb què Daniel Hierrezuelo, Emilio Pérez Pizarro i Juan Carlos García González es van destapar en la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid, se sent perjudicat. A més, critica la voluntat d'igualar la competició. El mateix pensament té l'equip blanc, que durant les semifinals contra el Caja Laboral va criticar públicament algunes designacions arbitrals.

Més continguts de