SUPERCOPA
Esports 31/07/2012

El Barça obrirà aquest dimecres el procés per demanar entrades per al Madrid-Barça de la Supercopa

Les entrades es podran demanar fins al dijous 2 d'agost a les 19.00 h i el procés és exclusiu per als socis

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça obrirà a partir d'aquest dimecres 1 d'agost, a les 10 hores, un procés de sol·licitud d'entrades per al partit de tornada de la Supercopa d'Espanya al Santiago Bernabéu (29 d'agost a les 22.30 h). Les entrades es podran demanar fins al dijous 2 d'agost a les 19.00 h. El procés és exclusiu per als socis del club i caldrà fer-ho a través d'un formulari disponible a la secció d'entrades del lloc web www.fcbarcelona.cat.

Cada soci podrà fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari hi haurà la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts. Per a aquest partit, el FC Barcelona disposa de 575 localitats. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es repartiran entre els socis (390) i les penyes (98). El 15% d'entrades restants (86) es destinaran a compromisos esportius i institucionals del club i per a patrocinadors.

Sorteig, el dia 6 d'agost

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dilluns 6 d'agost se sortejaran davant notari entre els socis inscrits. Els dies 7 i 8 d'agost el club es posarà en contacte amb els socis beneficiats i el repartiment de localitats es farà els dies 16 i 17 d'agost a les taquilles principals. La inscripció es considerarà una intenció en ferm de la compra de l'entrada. En el cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra. El preu de les entrades per a aquest clàssic oscil·la entre els 40 euros, la més barata, i els 145 euros, la més cara. Els socis alevins queden exclosos d'aquest procés.

stats