Esports 17/11/2011

El Barça jugarà les semifinals del Mundial de Clubs contra l'Esperance tunisià o l'Al Saad de Qatar

Els de Guardiola eviten el Monterrey mexicà, el rival més complicat. El partit es jugarà el 15 de desembre

Ara
1 min
Els jugadors de l'Al-Saad de Qatar, campió asiàtic.

BarcelonaEl Barça ja coneix el seu possible rival a les semifinals del Mundial de Clubs, que es jugarà aquest desembre a Japó. El sorteig que s'ha fet aquest dijous a la ciutat nipona de Nagoya ha encreuat l'Esperance (Tuníssia) amb l'Al Saad (Qatar), i el guanyador de l'eliminatòria jugarà contra l'equip de Guardiola el dijous 15 de desembre, a les semifinals del torneig.

D'aquesta manera el conjunt blaugrana evita el Monterrey (Mèxic), l'equip a priori més complicat que li podia tocar. La final es jugarà el diumenge 18 de desembre.

L'Al Saad va guanyar la Lliga de Campions de l'AFC (Copa Asiàtica) el 5 de novembre, i és l'equip més important de Qatar en aquests moments. Entre la seva plantilla destaca l'ivorià Abdul Kader Keita, exjugador de l'Olympique de Lió francès. El seu rival, l'Esperance, fa tan sols cinc dies que va guanyar la Lliga de Campions de la CAF (Copa d'Àfrica).

Tant el Barça com el Santos, l'altre gran favorit per guanyar la competició, juguen el Mundial de Clubs en la ronda de semifinals, com a campions de la Lliga de Campions i de la Copa Libertadores, respectivament.

stats