BARÇA
Esports 11/03/2012

El Barça no falla a Santander i supera el Racing amb dos gols de Messi (0-2)

Els de Guardiola no donen opció al Racing i aconsegueixen els tres punts gràcies a dos gols de l'argentí Leo Messi, un d'ells de penal

Els jugadors del Barça celebren un dels dos gols de Leo Messi

BarcelonaEl Barça ha aconseguit guanyar al Sardinero el Racing de Santander (0-2) en un partit en què Messi ha estat el gran protagonista amb dos gols més, un d'ells de penal.

Els de Guardiola han dominat, i en els primers minuts Pedro podria haver fet el primer gol després de rebre molt bé a la banda i fer-se un espai, però el xut amb rosca ha sortit fora per poc. Cuenca ha posat a prova els reflexos del porter dels locals i, tot i que en primera instància se li ha esmunyit de les mans, Mario ha pogut aturar el xut del davanter de Reus.

Al 15' Messi ha provat sort amb una falta, però el porter local ha aconseguit desviar la pilota a córner, mentre que tot just set minuts més tard, Iniesta ha fet un gran retall abans de xutar, però la pilota s'ha estavellat al travesser. I després d'aquests primers minuts de domini, per fi ha arribat el primer del Barça. Cesc ha rebut dins l'àrea i ha centrat per l'arribada de Messi, que s'ha tirat a terra i ha empès la pilota al fons de la porteria (28').

En la segona part, el Barça ha seguit dominant. Així, Pedro ha fet una centrada xut que Mario ha aturat (47'), mentre que una falta de Xavi s'ha estavellat contra la tanca un minut més tard. I quan només s'havien disputat nou minuts de la segona part, Cisma ha fet caure Cesc dins l'àrea i l'àrbitre ha xiulat penal. Messi no ha perdonat des dels onze metres, ha enganyat el porter i ha fet el segon del Barça (56').

Els de Guardiola han seguit atacant i Cuenca, després d'una gran jugada individual, ha enviat la pilota al pal (60'). Amb dos gols a favor, el Barça ha abaixat el ritme, però ha continuat dominant i generant perill. De fet, en una de les poques ocasions del Racing, l'àrbitre ha anul·lat el gol per un clar fora de joc.

A les acaballes, Pedro hauria pogut retrobar-se amb el gol si la seva vaselina hagués entrat, però Mario s'ha avançat i ha aconseguit la pilota (84').

RACING 0

BARÇA 2

Racing: Mario, Francis, Álvaro, Bernardo, Cisma, Colsa (Adrián 61'), Diop, Arana, Marcos Guillón, Munitis (Jairo 69'), Babacar (Stuani 46').

Barça: Valdés, Alves, Mascherano, Puyol, Busquets, Xavi (Keita 82'), Iniesta, Cesc, Pedro (Adriano 87'), Messi i Cuenca (Tello 72').

Gols: 0-1 (28') Messi. 0-2 (56') Messi, de penal.

Àrbitre: Carlos del Cerro Grande (Comitè Madrileny). Targetes grogues: a Francis (10'), Babacar (22'), Cisma (54'), Álvaro González (54') i Stuani (87').