BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports 05/12/2011

El Barça Regal es fa fort des de la defensa i es manté líder

David R. Jover
1 min
Marcelinho Huertas en una acció del partit d'ahir.

Sense fer un bàsquet espectacular com ha fet molts cops aquesta temporada, el Barça Regal va poder sumar ahir al Palau Blaugrana contra el Gran Canària 2014 el seu novè triomf de la temporada que el manté en el primer lloc de la taula (65-49). L'anotació dels de Xavi Pascual va ser baixa, però la clau del triomf va ser a la pista del darrere. El bon treball defensiu que els catalans duen a terme últimament fa que l'atac passi a ser un aspecte més secundari, ja que el poder anotador del Barça varia segons el rival i el partit. Aquesta setmana, en els dos partits disputats, els blaugranes tan sols han rebut 94 punts.

A l'Eurolliga, l'Asseco Prokom li va fer 45 punts i ahir el Gran Canària de Pedro Martínez en va anotar 49. La clau, doncs, és a la defensa, ja que marca el teu atac. Ahir el Barça va sentenciar el matx al tercer quart i no va haver de posar una marxa més perquè els canaris no van oposar resistència en cap moment. El badaloní Víctor Sada, amb 7 punts i dues grans esmaixades, va ser el jugador que va posar l'espectacle al parquet.

D'altra banda, l'Assignia Manresa va sumar una important victòria contra un rival directe, el Blancos de Rueda, per 80-75. Aquest triomf, el cinquè de la temporada, manté el conjunt del Bages en la part alta de la taula i l'acosta al somni de disputar la Copa del Rei, sense allunyar-se en cap moment de l'objectiu principal de cada temporada: la permanència. El bon partit d'Asselin i Javi Rodríguez va ser clau per sentenciar el conjunt val·lisoletà.

stats