BÀSQUET: EUROLLIGA
Esports 03/02/2012

El Barça Regal manté immaculat el seu expedient al Top 16

àlex Gozalbo
1 min
El Barça Regal manté immaculat el seu expedient al Top 16

BARCELONAEl Barça Regal va superar el Zalgiris Kaunas al Palau Blaugrana i es manté com un dels quatre equips invictes al Top 16 de l'Eurolliga. L'equip blaugrana va saber remuntar un partit que perdia per cinc punts de diferència al final del segon període.

Almenys nou dels dotze jugadors del Barça Regal surten perdent avui dia en una hipotètica comparació amb el seu rendiment de la temporada passada. La situació no és per saltar d'alegria. Les lesions, algunes malalties i el cansament acumulat després d'un estiu amb Eurobàsquet han acabat per desgastar un equip que segueix guanyant, però que ha aparcat una part del seu encant. Aquest nou escenari provoca algun badall al Palau Blaugrana -que ahir va tenir la presència de Pep Guardiola-, però ni de bon tros posa en risc les victòries d'un equip que manté dues grans virtuts: la competitivitat i el treball tàctic.

El Zalgiris Kaunas és un bon equip que aposta pel talent ofensiu, circumstància que li va permetre posar-se per davant en el marcador quan ja havien jugat gairebé 20 minuts; però no té la consistència defensiva necessària per discutir-li el triomf a un Barça Regal que aquesta temporada tan sols deixarà de guanyar contra rivals que s'estimen tant la seva defensa com el seu atac.

El conjunt lituà no ha guanyat cap dels set partits jugats aquesta temporada fora de casa, però no serà un rival tan senzill de superar la setmana vinent, quan el Barça Regal ha de jugar al Zalgirio Arena en la quarta jornada del Top 16 de l'Eurolliga.

stats