Esports 30/07/2012

El Barça Regal reprendrà les negociacions per renovar Víctor Sada

àlex Gozalbo
1 min
Víctor Sada, base del Barça Regal, en un partit d'aquesta temporada al Palau Blaugrana.

BARCELONAEl Barça Regal va emetre ahir un comunicat per agrair les últimes declaracions de Víctor Sada des de Londres ("Sento molt tot el que ha passat i si algú s'ha sentit ofès per algun comentari") i va mostrar la voluntat de reprendre les negociacions per renovar el contracte del jugador.

El club blaugrana valora ara les declaracions en què el jugador demanava disculpes per si algú es va sentir ofès pels seus comentaris i feia palesa la seva voluntat de seguir vestint la samarreta del Barça Regal. "El FC Barcelona no és aliè a la situació de crisi econòmica que s'està vivint i, per aquesta raó, valora molt positivament el compromís demostrat pel jugador de la secció de bàsquet del nostre club", diu la nota.

El 7 de juliol Víctor Sada va assegurar en una entrevista a l'ARA que no volia que ningú utilitzés el seu barcelonisme en contra seu. Dies més tard el base va reafirmar-se a RAC1. El Barça Regal va reaccionar el 23 de juliol amb un dur comunicat en què convidava el jugador a marxar si no estava còmode i assegurava que no li milloraria l'oferta de renovació. Després que el base suavitzés dissabte les seves declaracions, el club blaugrana ha tornat a moure peça i ara espera "arribar a un acord que afavoreixi les dues parts".

stats