BÀSQUET
Esports 02/12/2011

El Barça Regal no es despista a Gdynia

àlex Gozalbo
1 min
Marcelinho Huertas persegueix Oliver Lafayette en una acció del partit jugat a Gdynia.

BARCELONAN o hi ha equip pitjor a l'Eurolliga que l'Asseco Prokom. Almenys no n'hi ha cap que hagi perdut els set partits de la fase de grups. Jugar contra un equip dolent, però, no sempre és fàcil i el Regal Barça va trigar deu minuts a agafar-li el fil al partit que es jugava al Gdynia Sports Arena, ja que el rival feia coses tan imprevisibles, tan poc habituals en el bàsquet d'elit, que els jugadors del conjunt blaugrana quedaven sorpresos, descol·locats.

A partir del segon quart Xavi Pascual va aconseguir endreçar el partit fins a fer-lo més ortodox i implantar un estil de joc que ignorava les estridències d'un rival amb tan sols tres armes (Donatas Motiejunas, Adam Lapeta i Oliver Lafayette), i una (el base), sovint defectuosa.

Sense Joan Carles Navarro, veient el partit des de casa per culpa d'una fasciïtis plantar, el tècnic blaugrana va aprofitar per repartir minuts entre aquells jugadors de perímetre que més ho necessiten: Pete Mickeal i Xavi Rabaseda.

El triomf, que va quedar sentenciat en un tercer quart en què els locals tan sols van sumar quatre punts, deixa el Barça Regal invicte. L'equip blaugrana tancarà la fase de grups contra l'Unics Kazan, el Montepaschi Siena i el Galatasaray.

stats