RECULL DE PORTADES
Esports 17/05/2012

Els blaugranes estan “indefensos”, a la portada d''El 9 esportiu'

La baixa de Dani Alves, que se suma a les absències d'Abidal i Carles Puyol, deixa la defensa del Barça en una situació complicada de cara la final de Copa

Ara
1 min
el 9 esportiu, 17 de maig del 2012

BarcelonaLa baixa de Dani Alves, que aquest dimecres es va trencar la clavícula durant l'entrenament, és un nou revés per al Barça. 'El 9 esportiu' titula: "Indefensos", i subratlla que les lesions d'Alves i Puyol, a més de la baixa d'Abidal, fan que el Barça hagi de tornar a jugar una final –la de Copa– "amb una defensa de circumstàncies".

En la mateixa línia, 'Sport' titula: "La maledicció de la defensa", i destaca que Guardiola només té quatre defenses per al partit de Copa: Montoya, Piqué, Mascherano i Adriano.

A poques setmanes que Guardiola passi el relleu de la banqueta a Tito Vilanova, la plantilla blaugrana avala el canvi i dóna suport al nou tècnic. 'Mundo Deportivo' situa en portada Cesc Fàbregas i assegura que el d'Arenys "aposta per Tito". "Igual que en Pep, sap treure el millor dels jugadors", destaca el diari, que avui ofereix una entrevista amb el jugador.

stats