RECULL DE PORTADES
Esports 16/05/2012

"Vatergate", o les polèmiques obres als lavabos del Bernabéu, a la portada de 'Mundo Deportivo'

'As' replica: "Sí que hi ha obres al Bernabéu". Segons el diari, el canvi de 14.000 localitats i 240 lavabos tindrà l'estadi fora d'ús fins al Madrid-Manchester de veterans, el 3 de juny

Ara
1 min
Mundo Deportivo, 16 de maig del 2012

BarcelonaLa negativa del Reial Madrid a acollir la final de la Copa del Rei a l'estadi Santiago Bernabéu, que disputaran el Barça i l'Athletic Club el pròxim 25 de maig, torna a les primeres pàgines aquest dimecres. 'Mundo Deportivo' titula: "Vatergate", i posa l'excusa de Florentino, que va al·legar obres als lavabos de l'estadi, en "entredit".

El diari ha fet fotos a les instal·lacions, les quals titlla d'"impecables", i subratlla que el Reial Madrid farà quatre actes mentre durin les obres, després de la final de Copa.

'As' respon a les crítiques rebudes pel club blanc des de l'anunci de les remodelacions, i avui titula: "Sí que hi ha obres al Bernabéu", i diu que el canvi de 14.000 localitats i 240 lavabos tindrà l'estadi fora d'ús fins al Madrid-Manchester de veterans, el 3 de juny.

'Sport' es pregunta sobre la possible marxa de Dani Alves, un debat que qualifica de "la decisió més complicada de Vilanova", i es pregunta: "Traspàs, sí o no?". El diari cita els criteris que podrien afavorir que es quedés, "És un jugador únic i exclusiu, difícil de substituir", o que marxés, "Ha abaixat el rendiment i el club podria ingressar una quantitat de diners importants".

'El 9 esportiu' dedica la portada al ciclista Purito Rodríguez, que aquest dimarts va guanyar l'etapa del Giro i se situa com el primer català que es vesteix de rosa des del 1961, quan ho va fer Miquel Poblet. També 'Marca' posa l'accent en la victòria del ciclista i titula: "Purito dinamita el Giro'.

stats