PREMSA ESPORTIVA
Esports 13/06/2012

“Perill! El PSG ve a buscar l'Alves”, a la portada de l''Sport'

Segons el diari, "després de Thiago Silva, el conjunt de París està disposat a presentar una oferta pel lateral blaugrana"

Ara
1 min
Sport, 13 de juny del 2012

BarcelonaSport: "Perill! El PSG ve a buscar l'Alves". Segons el diari, "després de Thiago Silva, el conjunt de París està disposat a presentar una oferta pel lateral blaugrana".

Mundo Deportivo: "Acord amb Tito". El diari diu que el Barça i l'agent del tècnic van tancar aquest dimarts la negociació després d'una reunió de tres hores. "Vilanova firmarà per dues temporades i podria ser presentat aquest divendres". També el Barça "pregunta per Nilmar".

El 9 Esportiu: "Estem d'acord", i subratlla que "Tito signarà per dues temporades" i que "Zubi renova per un any amb opció a dos més".

Marca: "Cristiano, sóc Di Stefano: Has guanyat". El portuguès del Reial Madrid guanya el trofeu Marca al millor jugador de la temporada espanyola.

As: Del Bosque revela que "faci el que faci", pot no prendre la decisió adequada: "Si jugues amb extrems et desvies de l'estil, si ho fas amb baixets no tenim altura, si surts amb els alts desprecies els anteriors...".

stats