VESTUARIS
Esports 03/09/2012

Vilanova: "Amb un resultat tan curt ens ha tocat patir. Ha faltat el segon gol"

Malgrat que ha viscut el partit a la llotja, sancionat, Vilanova ha parlat a la sala de premsa i ha defensat Cesc Fàbregas

T.p.
2 min
Tito Vilanova ha vist el Barça-València des de la llotja del Camp Nou

BarcelonaVilanova ha reconegut que "és molt important portar 9 punts, però cal millorar coses, és normal. S'han vist grans moments de joc, però de mica en mica es milloraran coses, quan tothom estigui més fi, amb més entrenaments. No podem dir que cap equip està bé ara mateix, portem poc temps. L'equip millorarà".

Sobre el partit, Vilanova ha comentat que "és important acabar el partit sense rebre gols. Un resultat tan curt et fa patir, ja que qualsevol errada et pot fer mal, però s'ha controlat bé el partit, amb ocasions clares. Ens n'hauríem pogut anar més tranquils amb el segon gol; sense ell ens ha tocat patir amb alguna jugada seva. A més, a la segona part s'ha notat el desgast del partit de Madrid".

Sobre Cesc, que ha estat xiulat, Vilanova ha dit que "Cesc ha jugat un bon partit. Amb dues ocasions que no han entrat, però ha fet un bon partit, ens ha ajudat en joc posicional. En general ha estat bé. També volia que l'Andrés jugués una mica". Un altre nom propi ha estat el de Song, de qui ha dit que "ha jugat molt bon partit. Porta poc i no coneix alguns mecanismes. Toca fàcil, s'associa, envia pilotes a l'esquena dels rivals... un bon partit". El tècnic empordanenc també ha lloat Pedro i Adriano.

Segons Vilanova, ha afectat el cansament, ja que "l'altre dia es va viure un desgast molt gran a Madrid. En Sergio havia jugat quatre partits i l'Andrés tres. Volia gent més fresca". De fet, ha admès que es parlarà per veure si Alves ha de jugar amb la selecció brasilera.

Finalment, l'entrenador del Barça ha deixat clar que "no vull donar valor als resultats del Madrid. Vull donar valor als 9 punts aconseguits". També li han preguntat sobre Cristiano, que ha dit que no és feliç. "Prou problemes tinc amb els meus per pensar en els altres", ha afirmat Vilanova.

stats