FUTBOL FEMENÍ
Esports 20/09/2014

El reforçat València tomba el Barça femení a Paterna (2-1)

Un gol olímpic de Monforte abans del descans i un segon de Karol han encarrilat un triomf local que el gol de Corredera no ha pogut evitar

El València ha derrotat el Barça femení

BarcelonaEl Barça femení, que la temporada passada només va perdre un partit i quan ja tenia la Lliga al sac, ha vist aquest dissabte com el tombava per 2-1 el nou València, reforçat a consciència per millorar el bon rendiment de l'any anterior i aspirar al títol. Tot i la banqueta de luxe de les blaugranes, la reacció no ha evitat perdre els tres punts.

Les xe han plantejat un 3-5-2 que, des del primer moment, ha encallat l'atac blaugrana per fora. Tot i trobar a les bandes superioritat, les centrades han mort sense opcions clares de remat. Defensivament, el València es mantenia compacte per dins, a l'espera d'un contraatac que no ha trobat fins al tram final. Fruit de l'empenta, al minut 45 i amb el descans a tocar, ha arribat un córner que Monforte ha picat directament a porteria, amb rosca i cama esquerra. Tot i el refús d'Unzué fregant la línia de gol al segon pal, l'àrbitre ha permès l'1-0.

A la represa, i sense deixar temps a la reacció blaugrana, Karol ha donat el segon cop al campió, en aprofitar una pilota solta a l'àrea i batre per sota de les cames Ràfols. Era el minut 48.

Quatre minuts més tard, Corredera ha combinat bé amb Jenny i ha xutat amb l'exterior del peu, lluny de l'abast de Mariajo, per fer el 2-1 i posar emoció al partit. El tècnic Xavi Llorens ha mogut ràpidament la banqueta, donant entrada a Vicky i Sonia (després encara ha gastat els cartutxs de Mariona i Sandra Hernández), però la reacció visitant no ha servir per consumar la remuntada. El triomf xe afegeix emoció a una Lliga que ha guanyat consecutivament el Barça en les últimes tres temporades.