Esports 19/08/2017

El Barça B torna a Segona Divisió amb victòria (1-2)

Marc Cardona, celebrant el seu gol a Valladolid

BarcelonaEl Barça B s'ha estrenat aquesta nit a Segona Divisió amb una victòria a l'estadi del Valladolid (1-2). El filial blaugrana de Gerard López ho ha fet mostrant una bona versió futbolística, amb verticalitat i combinació en els últims metres del terreny de joc. Un dels fitxatges d'aquest estiu, Anthony Lozano, ha estrenat el marcador en el tram inicial del partit en una jugada que ha començat amb un servei de banda. Abans d'arribar al descans, el davanter sud-americà ha tornat a ser protagonista, ara com a assistent. Lozano s'ha quedat sol amb un control orientat i ha regalat el gol a Marc Cardona, que no ha perdonat contra l'exculer Jordi Masip.

El locals han retallat distàncies de la mà de Salvador, però no han pogut evitar el triomf català malgrat atacar molt en els últims minuts.