BARÇA
Esports 31/07/2011

El Barça busca els diners que manquen per convèncer l'Arsenal

Cesc Fàbregas es va deixar veure ahir en públic amb un xandall de l'Arsenal per primer cop en més de 25 dies. El seu cas avança de mica en mica ja que el club anglès no cedeix ni un centímetre.

Toni Padilla
2 min
El Barça busca els diners que manquen per convèncer l'Arsenal

Barcelona.Cesc Fàbregas segueix a prop de fitxar pel Barça, però la distància que el separa del Camp Nou és només econòmica. El jugador ha vist com els últims dies el tècnic de l'Arsenal Arsène Wenger li ha deixat ben clar que allò que li importa a ell no són els diners, però el secretari tècnic dels gunners , Ivan Gazidis, pensa diferent. Ara mateix, la clau és superar els 36 milions oferts i acostar-se als 40 que demana l'Arsenal.

Cesc ja ha dit als companys d'equip i al mateix Wenger que vol marxar. Ahir va ser a la graderia veient l'Arsenal-Boca amistós, ja que la suposada lesió que pateix evita que jugui amb el club anglès. A Londres, però, tothom sap que el millor escenari seria un fitxatge en breu. I això depèn dels diners. Les converses entre les diferents parts no s'aturen i el jugador ja ha acceptat rebaixar-se part del seu possible sou al Barça perquè el club pugui apujar l'oferta. La secretaria tècnica blaugrana també està disposada a incloure en l'operació jugadors de la Masia que no són prioritaris però poden ser útils en el futur de l'Arsenal. I Guardiola, que ha parlat amb Cesc, ha demanat un esforç al club perquè és conscient del moment que viu el jugador, que ja ha dit obertament als seus que vol marxar. Si es queda, la seva situació seria incòmoda, ja que encara és el capità.

Wenger, per part seva, pressiona Cesc per evitar que marxi: "Si Cesc està compromès amb l'Arsenal i vol quedar-se, no hi ha diners que el facin marxar. El club no està en situació d'haver de vendre. Volem quedar-nos els nostres jugadors. No busquem diners". Però a l'hora de la veritat, malgrat que el seu capità ha demanat marxar de nou, l'Arsenal no rebaixa gens el preu. Els diners, doncs, sí que importen per al club del nord de Londres.

El Barça confia aconseguir millorar l'oferta tancant algun traspàs. Jugadors com Jeffren tenen diferents ofertes i la secretaria tècnica vol jugar aquesta carta. El bon rendiment d'altres jugadors de la Masia a l'Europeu sub-19 ha seguit promocionant la marca Masia i diferents jugadors han rebut ofertes que podrien aportar els diners que falten per fitxar Cesc.

stats