22/09/2011

El Barça espera més de 1.200 socis a l'assemblea

1 min
Rosell, durant l'assemblea de la temporada passada.

Barcelona.El portaveu del Barça, Toni Freixa, creu que l'assemblea d'aquest dissabte pot ser la "millor de la història del club", ja que s'hi esperen més de 1.200 socis per votar "temes interessants". "Són temes que han generat debat, cosa que fa més gran el club". Freixa va oferir ahir una roda de premsa per parlar dels tres punts més importants d'aquesta assemblea: l'acord amb la Fundació Qatar, la proposta per prohibir fumar al Camp Nou i la creació d'una grada jove a la qual no es deixaria entrar cap soci "sense l'autorització dels Mossos", va dir en referència a la possibilitat que grups de violents intentin tornar al Camp Nou gràcies a aquesta iniciativa.

"Els Mossos d'Esquadra no ens poden demanar que avortem una idea, però aquest projecte ha de comptar amb la seva aprovació", va comentar Freixa, que va recordar que el club "desconeix els antecedents penals dels socis". De fet, la implantació de la grada jove dependria sempre d'uns "requisits de seguretat" encara que s'hi voti a favor aquest dissabte.

El portaveu de la directiva va recordar que un grup de socis -Consulta Qatar- han intentat promoure un referèndum entre tota la massa social sobre un dels punts forts de l'assemblea, l'acord de patrocini amb la Fundació Qatar, però va assegurar: "No tenim notícies seves, sembla que no han aconseguit les signatures". A més, va deixar clar que no tenen notícia que Joan Laporta tingui pensat ser a l'assemblea per defensar la seva gestió: "Si vol venir, serà benvingut".

stats