PRIMERA DIVISIÓ FEMENINA
Esports 04/05/2012

El Barça femení busca la seva primera Lliga a Bilbao

Natalia Arroyo
1 min
Les blaugranes ja van aconseguir derrotar l'Athletic en la primera volta per un ajustat 1-0.

BARCELONA.Aquest divendres, el Barça femení pot fer història aconseguint la seva primera Lliga. Les noies que entrena Xavi Llorens juguen a les 19 h (en directe per Esport3, Barça TV i Marca TV) a Bilbao contra l'Athletic, el seu màxim rival durant tota la temporada.

A falta de quatre jornades per acabar el campionat, les blaugranes tenen sis punts de diferència sobre el conjunt basc, al qual ja van derrotar en la primera volta per un ajustat 1-0. Una nova victòria els donaria el títol. "Estem a 90 minuts d'aconseguir-ho -reconeix Joan Ramon Ramos, directiu de la secció femenina-. Aquest era l'objectiu a principi de temporada. Ahir ja vam felicitar les jugadores, perquè passi el que passi ja és un èxit el que han fet".

A la plantilla la prudència és màxima. "Només hem cedit un empat i una derrota en tot l'any. És difícil que puguem perdre dos partits en els pròxims quatre, però compte", diu Ramos, que respecta el duel a Lezama i la visita de l'Espanyol a Sant Joan Despí la setmana que ve.

Després de molts anys vivint a l'ombra de l'Espanyol, la secció blaugrana viu una etapa daurada: vigent campiona de la Copa de la Reina i a les portes de guanyar la Primera Divisió femenina, i de retruc amb l'opció de jugar la Champions l'any que ve. "Encara no hi volem pensar", avisa Ramos. L'equip viatja avui al matí i farà nit (esperant que sigui llarga) a Bilbao.

stats