FUTBOL SALA
Esports 11/04/2015

El Barça cau al Palau amb l'Aspil-Vidal Ribera Navarra i ja no podrà ser primer de la lliga de futbol sala (2-4)

Els navarresos, vuitens classificats, han donat la sorpresa provocant la segona derrota al Palau en pocs dies dels homes de Marc Carmona

Ferrao ha marcat el primer gol contra el Baku anglès

BarcelonaEl Barça de futbol sala ha perdut el segon partit consecutiu al Palau Blaugrana, en caure contra l'Aspil-Vidal Ribera Navarra(2-4). Amb aquesta derrota, els homes de Marc Carmona queden a 5 punts del líder, l'Inter Movistar, quan falta una jornada pel final de la fase regular. Per tant, l'equip ja no pot guanyar la fase regular.A més, El Pozo, tercer classificat amb dos punts menys, encara té opcions de robar la segona plaça als catalans.

Sense Sergio Lozano i Mendiola, el Barça ha vist com els navarresos feien el primer gol gràcies a Joselito. Orzáez, abans del descans, ha fet el 0-2. A la segona part, Bateria ha fet el seu 20è gol de la temporada (1-1), però Andresito ha fet el tercer gol ràpidament (21'). El Barça ha atacat sense parar i Ferraro ha aconseguit retallar diferències (2-3, 37'), quan l'equip ja jugava amb porter-jugador. David però, ho ha aprofitat per sentenciar amb el darrer gol.