FUTBOL SALA
Esports 22/11/2014

El Barça de futbol sala no falla contra el Lokomotiv i jugarà la 'final four' europea

El club ha demanat ser seu de la 'final four', final que s'hauria de jugar a Lleida

Els jugadors del Barça de Futbol Sala celebren la victòria

BarcelonaEl Barça s'ha classificat per la 'final four' de la Champions de futbol sala en guanyar de forma clara el seu grup de l'Elite Roud, al Palau Blaugrana. Els homes de Marc Carmona, vigents campions, han golejat els ucraïnesos del Lokomotiv Kharkiv per 5-0.

El Barça en feia prou amb un empat ja que disposava de millor 'goal average' després de golejar en els dos primers partits del grup, 4-1 als hongaresos del MVFC Berettyóújfalu i per 5-1 al Bakú United anglès. Sense Bateria, lesionat, el Barça no ha volgut apostar per un empat, dominant el joc i marxant-se al descans amb 2-0 gràcies als gols de Ferrao i Lozano, aquest darrer amb un xut molt fort. A la segona part, Saad ha fet el 3-0. Els ucraïnesos han apostat per jugar amb porter-jugador, però Wilde els ha castigat amb dos gols en 15 segons a manca de 7 minuts (5-0).

El Barça demanarà ser organitzador de la fase final d'un torneig que ja va guanyar la temporada passada i fa tres anys, quan va organitzar la 'final four' a Lleida. De fet, si el Barça és escollit per ser la seu, la final es faria de nou a Lleida.