FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 21/11/2011

"El Barça guanyarà el Mundial de Clubs. Si falla, seria sorprenent"

Talent "El Barça és el gran favorit per arribar a la final, i també per guanyar-la" Aspiracions "Al Mundial de Clubs el campió d'Àsia aspira a no fer el ridícul"

Toni Padilla
2 min

L'Al-Saad de Qatar, equip que vostè entrena, és un dels possibles rivals del Barça al Mundial de Clubs. Qui és el favorit als quarts de final?

Ara treballarem fort per conèixer millor els africans de l'Esperance, però segurament serà un partit molt dur, el futbol africà no és senzill i ja es va veure en l'últim Mundial de Clubs, quan els africans van eliminar l'Inter de Porto Alegre. Jugar contra el Barça serà un premi. Després, cal acceptar que el Barça és el gran favorit no només per arribar a la final, sinó per guanyar-la.

Vostè ha treballat al Brasil. Tant per sobre veu el Barça del Santos?

Sí, molt. Molt per sobre. Hi ha més de la meitat de la selecció campiona del món, i els equips amb diners com el Madrid i el United no poden amb ells. El Santos és un gran equip, però els equips del Brasil pateixen per evitar que els seus cracs marxin. Al Barça en canvi, poden triar els jugadors. Si el Barça falla i no guanya el Mundial, seria sorprenent. No dubto que el guanyaran, tot i que si ens enfrontem això ens motivarà per intentar fer un bon partit.

Tot i l'existència d'aquest Mundial, encara hi ha massa diferència entre els equips de diferents continents, com l'asiàtic i l'europeu?

Molta. Nosaltres tenim molts diners però ens costa fitxar bons jugadors. En un Mundial de Clubs, l'equip d'Àsia aspira a no fer el ridícul. La resta és utopia.

A Qatar el futbol són diners?

Els diners hi juguen. Però l'Al-Saad forma jugadors i té un bon projecte. Cal tenir diners però també invertir-los. Aquest club té més de 40 anys. No és un fenomen nou.

stats