HOQUEI SOBRE PATINS - OK LLIGA
Esports 26/05/2011

"El Barça jugarà aquesta nit al 100%"

Confiat El jugador català del Liceo es pot proclamar aquest vespre campió de l'OK Lliga al Palau Blaugrana, en un final de temporada que ha generat debat

Martí Molina
2 min
El capità del Coinasa Liceo, Jordi Bargalló, controla la pilota en un partit d'aquesta temporada contra el Voltregà.

Com arriba el Coinasa Liceo a aquest partit decisiu?

La veritat és que cansats. I en certa manera és lògic, perquè els tres partits de la final a vuit de la Copa d'Europa van ser molt durs. Però en qualsevol cas arribem contents i amb ganes d'aixecar un altre títol aquest any.

Com afronteu aquest últim partit?

Amb precaució, perquè ens hi juguem el títol contra el rival més difícil i a la pista més complicada. Però sabem que depenem de nosaltres i que per això només ens hem de centrar en el partit.

Aquesta setmana hi ha hagut certa polèmica entre el Reus i el Barça, i s'ha arribat a acusar els blaugranes de no donar-ho tot aquest vespre. Quin rival espereu?

No en tinc constància, d'això, però estic convençut que ens trobarem un Barça que jugarà al 100%. Principalment perquè no crec que als culers els faci gaire gràcia que nosaltres ens proclamem campions de l'OK Lliga al Palau Blaugrana.

Us jugueu la Lliga just després de guanyar la Copa d'Europa a Andorra. Fins a quin punt us pot perjudicar pel que fa a la concentració?

És possible, però esperem que això no passi. Al contrari, el que hem d'intentar és que la victòria europea ens faci creure una mica més en nosaltres i ajudar-nos a derrotar un rival tan difícil.

Com us van rebre els aficionats després de guanyar la final a vuit?

Vam tenir una molt bona rebuda a l'aeroport i això ens va fer estar molt contents. Però aquell mateix dissabte, en futbol, el Deportivo va perdre la categoria, i tot plegat va ser una sensació una mica estranya, perquè molts dels aficionats del Liceo també ho són del Dépor.

Teniu el títol a tocar. Seria una frustració no guanyar-lo?

Crec que frustració no és la paraula. L'objectiu a principi de temporada era lluitar pels títols, i ho hem fet. Amb el pressupost i la plantilla, tampoc no ens podíem considerar un candidat clar per guanyar la Lliga. Penso que tots hauríem firmat trobar-nos amb la situació actual.

El Barça ha guanyat les 13 últimes Lligues consecutivament. Com heu viscut aquesta hegemonia?

La guanyaven perquè eren els millors, i tenien els millors jugadors. Nosaltres ho intentàvem i no podíem. Però ara s'ha obert una petita escletxa i la intentarem aprofitar.

Durarà gaire aquesta escletxa?

Penso que el Barça sempre serà un candidat al títol. I nosaltres hem de centrar-nos a fer un bon equip i esperar que la sort ens acompanyi.

Acabes contracte aquest any. Com està la renovació?

Fins que no s'acabi la temporada no hi haurà res definitiu. De totes maneres ja fa molts anys que sóc aquí i hi estic a gust. Sóc optimista.

stats