02/05/2016

El Barça fa miques un Espanyol sense esma (7-1)

Sant Joan DespíGolejada sense discussió del Barça en el derbi contra un Espanyol que no va poder oposar cap resistència a Sant Joan Despí. Les blanc-i-blaves, molt toves en defensa i desanimades per una segona volta nefasta amb tres punts de 30 possibles, van ser humiliades amb un 7-1 que les allunya de la Copa de la Reina. La victòria de l’Sporting de Huelva a València (1-2) deixa l’última plaça a vuit punts a falta de cinc jornades per tancar el curs. El Barça no afluixa en la persecució i segueix a un punt del líder, l’Athletic.

Malgrat que el primer xut va ser espanyolista, el setge blaugrana va ser absolut. L’Espanyol va aguantar les envestides locals com va poder, però era incapaç de contraatacar amb Lombi. Sense opció de rèplica, estava ofegat dins de la seva àrea i allà no va ser mai prou contundent. Olga Garcia va iniciar la festa blaugrana amb dos gols seguits que Jennifer Hermoso va arrodonir abans del descans. La madrilenya va fer el quart i el cinquè a la represa, quan el partit ja havia mort. Elba Vergés va maquillar el 6-0 que havia fet Sandra Hernández però Alexia Putella va culminar la pallissa amb una vaselina imparable.