TORNA LA CHAMPIONS
Esports 13/02/2011

El Barça necessita tenir tothom a punt per a l'Arsenal i l'Athletic

Torna la Champions després de més de dos mesos i el Barça ja pensa en el duel contra l'Arsenal. Guardiola ha previst dues sessions d'entrenament abans de viatjar a Londres. L'última, dimarts al matí.

Natalia Arroyo
2 min
Una de les rotacions de Guardiola va ser Afellay, però l'holandès va estar discret i no va permetre a Pedro descansar de cara a l'Arsenal.

Barcelona.Ara comença aquella fase de la temporada en què s'han de gestionar els minuts dels jugadors i pensar no només en el pròxim partit, sinó en el següent.

Ho va avisar Guardiola en la roda de premsa abans de viatjar a Gijón: hi havia futbolistes tocats dels partits de seleccions i, inevitablement, l'ombra de l'Arsenal als quarts de la Champions és molt allargada i podia condicionar l'equip que sortís ahir a jugar. De seguida que es va saber l'alineació contra l'Sporting, el joc va ser deduir l'onze de dimecres a l'Emirates Stadium.

Pedro, Abidal i Busquets

Van ser els tres homes de l'equip de gala que van descansar. Pedro no va poder fer-ho tot el partit com segurament hauria preferit el cos tècnic, perquè el resultat va requerir que sortís al rescat d'un Barça un pèl adormit. Abidal i Busquets no van jugar. Seran titulars a Londres. El francès podria ocupar el lateral esquerre i Busquets faria de central amb Piqué, la qual cosa deixaria el pivot defensiu a un Mascherano que domina com ningú la competició europea i els equips anglesos.

Són les cartes que també es jugaven ahir, conscients de la importància que té començar bé l'anada de la ronda de Lliga de Campions. El fons d'armari de la plantilla hauria de ser prou bo per afrontar tots els partits amb garanties, combinant titulars i suplents en Lliga com es va intentar fer ahir a Gijón.

Entrenament abans de marxar

És tanta la transcendència del xoc contra l'Arsenal que el Barça canviarà el full de ruta habitual i s'entrenarà demà al matí i, per primer cop des que Guardiola és entrenador, també dimarts abans de viatjar a Londres per jugar la Champions. No hi ha temps per descansar. Ni temps de preparar els partits, canviar el xip entre competicions. Dimecres es juga contra l'Arsenal fora i diumenge a casa contra l'Athletic.

stats