LLIGA DE CAMPIONS
Esports 21/03/2012

El Barça proposa sancionar 166 socis per la revenda

N.g.
2 min

BARCELONA.La comissió de disciplina del Barça va acordar ahir la proposta de sanció per als 166 socis als quals el club blaugrana va obrir expedient per ús fraudulent de les entrades que van rebre per al partit d'anada de vuitens de final de la Lliga de Campions al camp del Bayer Leverkusen. Les sancions estan tipificades com a greus o molt greus en els estatuts del club blaugrana, i si els socis afectats no justifiquen els fets, les sancions poden anar des d'un mes de suspensió fins a la suspensió definitiva de la condició de soci del Barça.

En total han estat 166 els socis expedientats pel club blaugrana: a 158 el Barça els ha obert un expedient greu i podrien veure suspesa la condició de soci d'1 a 4 mesos. Als 8 restants se'ls ha obert un expedient molt greu, ja que són reincidents -és a dir, ja havien estat sancionats prèviament- i la seva sanció podria anar des dels 4 mesos i un dia fins als dos anys, i fins i tot podrien perdre la condició de socis. Des d'ahir, els afectats tenen cinc dies per presentar al·legacions.

Halcón Viatges, l'empresa que organitza els desplaçaments del Barça i dels aficionats, va haver de suspendre el vol a Leverkusen perquè molts socis als quals els havia tocat l'entrada en el sorteig havien decidit no anar-hi. Aquesta situació, que s'afegia al fet que ja s'havien detectat irregularitats en el partit que el Barça va jugar a Milà en la fase de grups de la mateixa competició -en el qual els aficionats blaugranes es van barrejar al camp amb seguidors italians-, va posar en alerta el club blaugrana, que va posar en marxa accions complementàries en el desplaçament a Leverkusen.

A la ciutat alemanya, diversos treballadors del Barça van detectar fins a 180 casos d'entrades que podien ser susceptibles de provenir de la revenda.

stats