Esports 14/12/2011

Nadir Belhadj: "El Barça és una referència al Qatar... i a tot el món en general"

Aspiracions "Ningú dubta que el Barça és el favorit per guanyar la semifinal, perquè és el millor equip que es pot veure" Mercat "Mai vaig creure que podria fitxar pel Barça"

T.p.
2 min

Quines aspiracions té l'Al-Sadd per al partit d'avui?

Crec que ja tenim la feina feta. L'objectiu era arribar a les semifinals, això ho teníem clar, perquè som un club ambiciós. Ara, un cop et trobes amb el Barça, cal assumir que ens caldrà molta sort per guanyar. Ningú dubta que el Barça és el favorit per guanyar les semifinals i la final, perquè és el millor equip que es pot veure ara mateix. Es va poder demostrar altre cop contra el Madrid. Són el millor equip del món. Ara, un cop saps això, doncs no hi perds res, no tens pressió i cal intentar donar la campanada.

Vostè va jugar contra el Barça quan era a l'Olympique de Lió i poc després el seu nom es va relacionar amb el Barça, que buscava un lateral esquerre...

Sí, va sortir a la premsa i alguns cops m'ho van preguntar, però crec que no hi va haver mai cap oferta. Aquell interès era un honor, però mai vaig creure que podria fitxar pel Barça.

Com juga l'Al-Sadd? A l'Àsia s'ha guanyat la fama de ser un equip prou defensiu...

Sabem defensar bé, però no guanyes la Lliga de Campions de l'Àsia si et limites a defensar. Crec que és un equip força compensat, amb talent a dalt, amb Niang i Keita, i ordre defensiu. Jo puc jugar amb força llibertat ofensiva. El tècnic ha potenciat molt la força de tot el bloc per poder competir bé.

Al Qatar es parla molt del Barça?

Sí, força. Però bé, crec que el Barça és una referència al Qatar... i a tot el món en general.

Com s'afronta un partit contra homes com Messi o Iniesta?

Messi és increïble, si juga com sap no hi pots fer res. Nosaltres intentarem utilitzar els nostres recursos i aquest bloc sòlid que ens està permetent aconseguir coses molt importants fins ara, però si mires d'aturar Messi amb molts homes, n'alliberes d'altres i estàs mort. El Barça està ple de talent, així que caldrà lluitar per aguantar bé. El sol fet de plantar-los cara ja suposaria tot un èxit. Guanyar ja sembla encara més complicat.

stats