Esports 18/05/2012

El Barça portarà als tribunals Salvador Sostres i 'El Mundo'

N.g.
1 min
Sostres afirma que Sandro Rosell ha traït Pep Guardiola.

BARCELONA.El Barça va anunciar ahir mitjançant un comunicat que en els pròxims dies presentarà una demanda contra el periodista Salvador Sostres, que en un article publicat al diari El Mundo dimecres passat va acusar el president del club, Sandro Rosell, d'haver traït el tècnic blaugrana, Pep Guardiola. El club assegura que la informació que es difon és "falsa", "greu" i "atempta contra el dret a l'honor del club i del seu president", raons per les quals amenaça de querellar-se contra el periodista que publica l'article.

El president del club, Sandro Rosell, no va voler parlar sobre aquest tema i es va limitar a dir que es remetia al comunicat que havia enviat el club. Rosell, però, va apuntar: "Ara ja no hi ha futbol, cal inventar. Aquesta és la reflexió".

De moment, ahir el club blaugrana va adreçar una carta al director del diari El Mundo , on surt publicat l'article, perquè es rectifiqui la informació difosa. A més, durant els pròxims dies el club interposarà "les accions judicials que siguin escaients" contra Sostres i contra qui hagi actuat en la preparació de l'article o en la difusió de la informació que s'hi conté.

En l'article Penúltimes traïcions , publicat dimecres a El Mundo , Salvador Sostres parla de "les deslleialtats" de l'actual directiva del Barça, i especialment del president Sandro Rosell, vers Pep Guardiola, i assenyala que la directiva no va donar suport al tècnic amb motiu dels "constants atacs sobre els àrbitres i el dopatge". També acusa el president blaugrana d'haver ocultat al tècnic de Santpedor la decisió de substituir-lo per Tito Vilanova fins a l'últim moment.

stats