FUTBOL SALA
Esports 01/06/2013

El Barça Alusport perd el primer partit de les semifinals a la pista del Caja Segovia (5-4)

L'equip de Marc Carmona ha gaudit de dues oportunitats per empatar en els darrers segons del partit

BarcelonaLin ha fet el 0-1 ja en el primer minut del partit al Pavelló Pedro Delgado, però l'equip castellà ha reaccionat abans del descans amb els gols de Burrito (4') i Borja (11'). Als 19 minuts, Wilde ha marcat el 2-2 però Sergio ha marcat de nou quan faltaven 22 segons pel descans (3-2). Ha estat un primer temps dur, amb un Barça patint molt en defensa, salvat per les bones aturades de Cristian.

A la segona part el partit s'ha obert molt amb grans actuacions del porter local. Ara, José Carlos ha colpejat de nou (4-2). Als 26 minuts Sergio Lozano ha fet el 4-3, iniciant el setge blaugrana. Però quan faltaven 5 minuts, Palomeque ha fet el 5-3 de falta. Marc Carmona ha apostat pel porter-jugador i Fernandao ha pogut fer el 5-4 amb un minut per jugar. El mateix Fernandao ho ha intentat amb una xilena en el darrer segon, però sense sort. El Barça haurà de guanyar els dos partits al Palau Blaugrana si vol arribar a la final i defensar el títol de campió de lliga.