FUTBOL SALA
Esports 23/05/2014

El Barça Alusport dóna el primer cop a les semifinals de lliga en una nit d'homenatges (4-1)

L'equip de Marc Carmona haurà de certificar la classificació per a la final a Múrcia, ara amb dues oportunitats

Fernandao, celebrant un gol del Barça Alusport

BarcelonaEl Barça Alusport s’ha avançat en l’eliminatòria de semifinals de la LNFS davant ElPozo Múrcia després de guanyar per 4-1 el primer partit de la sèrie, programada el millor de tres partits. Els murcians s’han avançat ben aviat gràcies a Raúl Campos, però els de Marc Carmona han aconseguit empatar abans del descans, gràcies a Fernandao. Les grans aturades de Paco Sedano han evitat més gols dels visitants, però a la segona part, l’efectivitat en atac blaugrana ha sentenciat el partit. Wilde i Torras, que ha dedicat el gol al seu pare, han aixecat el partit, amb el mateix Wilde marcant el darrer gol quan el rival jugava amb porter-jugador (4-1).

L'eliminatòria que es trasllada ara a Múrcia, on els de Marc Carmona intentaran certificar, amb dues oportunitats, el pas a la desitjada final Al final del partit, el Palau Blaugrana ha fet un homenatge als tres jugadors que deixaran el Club a final de temporada. Fernandao, Jordi Torras i Igor han han rebut l’estima de l’afició en un emotiu acte sorpresa al mig de la pista.