SEGONA DIVISIÓ
Esports 27/01/2012

El Barça B rep l'Osca sense els jugadors convocats per Pep Guardiola

Refet després de la victòria contra el Xerez que va deixar enrere una ratxa negativa de cinc partits sense guanyar, el Barça B rep un Osca en llocs de descens

Efe
2 min
Ivan Balliu durant una sessió d'entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

BarcelonaSerà un partit estrany per a un filial que ha tornat a respirar després de l'última victòria a casa, la quarta durant aquest temporada, però que és conscient que no passa el seu millor moment en el que a efectius es refereix. Especialment per les nombroses baixes que acumula el primer equip, que ha portat diversos jugadors del filial a participar en les sessions d'entrenament del conjunt de Pep Guardiola, qui ha convocat Cristian Tello, Sergi Roberto i Jonathan Dos Santos.

Sumat això a la marxa de Jonathan Soriano al Salzburg la setmana passada i les lesions de Carmona, Gustavo i Ilie, el tècnic Eusebio Sacristán ha comptat a l'entrenament amb els juvenils Patric Gabarrón i Jean Marie Dongou, tots dos amb molts números per entrar en la convocatòria del filial. A més, elogiats per Eusebio pel seu últim partit, el central Muniesa tornarà a actuar com a pivot defensiu improvisat, mentre que el golejador Rodri repetirà com a davanter més avançat.

La Societat Esportiva Osca vol reaccionar demà a costa del Barcelona B i fer un pas més per acostar-se a la zona de salvació contra un conjunt que se li dóna bé. L'equip aragonès vol ressorgir contra els jugadors d'Eusebio i espera poder treure un resultat positiu per trencar la mala ratxa que ara porta.

L'Osca ha afrontat fins ara un complicat calendari, ja que ha hagut d'enfrontar-se amb equips de la part alta de la classificació, i és a partir d'ara quan se suavitza, pel que confia a poder començar a sumar punts. Els tres últims partits els ha saldat amb dues derrotes per idèntic resultat, encaixant dos gols per partit i sense anotar-ne cap.

La plantilla de l'equip altaragonès creu que en aquest partit tornarà a jugar bé i a treure alguna cosa positiva, ja que està amb moral malgrat la mala classificació i el fet que no poden sortir de la zona de descens. En l'Osca seran baixa per a aquest partit els lesionats Luis Sastre, el seu germà Rafel i el davanter Roberto.

Ahir no va poder entrenar-se el migcampista i màxim golejador de l'equip d'Osca, Juanjo Camacho, per un procés víric encara que es confia que pugui estar recuperat per al partit ja que és una peça fonamental per a l'esquema de Quique Hernández.

Barcelona B: Masip; Montoya, Armando, Bartra, Planas; Muniesa, Rafinha, Riverola; Deulofeu, Femenía i Rodri.

Osca: Luis García; Llamas, Josetxo, Ochoa, Clavero; Helguera, David Vázquez; Jokin, Camacho, Omar; i Tariq.

Àrbitre: Eduardo Prieto Iglesias (col·legi navarrès).

Estadi: Miniestadi de Barcelona.

Hora: 18.00.

stats